U bent van harte welkom in ons gezellige appartement dat zeer centraal in het noorden van Nederland ligt. Het appartement bevindt zich op 15 min van de stad Groningen. Het Westerkwartier kenmerkt zich door het prachtige coulissenlandschap. De provincies Drenthe en Friesland liggen om de hoek. Op een half uur rijden vindt u het Lauwersmeergebied waar vandaan ook de boot naar Schiermonnikoog vertrekt. De prijs per nacht is zonder ontbijt. Voor €9,- p.p en kunt u een heerlijk boerenontbijt boeken.

De ruimte

Onze bed en breakfast ligt in een apart gebouw buiten ons woonhuis en heeft een eigen ingang. Het apartement beschikt over één grote slaapkamer en twee kleine kinderslaapkamers met elk een eenpersoonsbed. Er is een kinderstoel aanwezig.

Toegang voor gasten

Het appartement heeft een eigen ingang met trap die toegang geeft tot de woonkamer, keuken, badkamer met toilet en slaapkamers.

Andere dingen waar je op moet letten

We serveren niet standaard een ontbijt, maar voor €9,- p.p. en voor €6,- p. kind serveren we op op aanvraag een heerlijk boerenontbijt bij u op de kamer. Op het terrein is een privébos waar u vrij door mag wandelen.

 

DE KIJKHUT